top of page

Biljetter

Biljettförsäljningen är nu stängd!

Det är tyvärr inte möjligt att få återbetalning för en redan köpt biljett. Däremot går det att byta namn på biljetten. Här hittar du information om hur du gör för att byta namn på biljetten.

Håll dig uppdaterad i våra sociala medier för mer information!

Frågor?

hej@ps24.se

  • Instagram
  • Facebook
Älskar kuponger

Vilken biljett ska jag köpa?

För att kongressen ska passa alla har vi förberett tre olika biljettalternativ att välja mellan.

Är du alumn eller PTP-psykolog hittar du mer information där biljetterna säljs.

Mässbiljett (ej tillgänglig)

För dig som endast är intresserad av mässan och föreläsningarna

Mässbiljetten ger dig inträde till två dagars arbetsmarknadsmässa och alla föreläsningar på fredagen och lördagen. Biljetten inkluderar även en utsökt lunchbuffé, fika och kaffe/te på lördagen. Dessutom får alla som köper en biljett en härlig goodiebag fylld med spännande saker.

Dörrarna öppnar vid lunchtid på fredagen och förutom att mingla bland mässutställare och gå på invigningscermonin har du möjlighet att denna dagen ta del av spännande studentföreläsningar. På fredagskvällen är du också välkommen att bekanta dig med resten av landets psykologstudenter på vår fredagsaktivitet.

Pris: 275kr

Kombobiljett (ej tillgänglig)

Mässa och bankett i samma paket!

Biljetten som ger dig en helhetsupplevelsen av PS24! Kombobiljetten ger dig inträde till två dagars arbetsmarknadsmässa, alla lördagens föreläsningar och allt annat som inkluderas i mässbiljetten.

 

Dessutom får du inträde till årets fest - banketten på Gamla Teatern under lördagskvällen. Banketten som fylls av en fantastisk trerätters middag, underhållning och fint sällskap vill ingen missa. Alla blir bjudna på en välkomstdrink (med eller utan alkohol).

Pris: 725kr

Kombobiljett + dryckespaket (ej tillgänglig)

Hela paketet, extra allt: Mässa och bankett inkl. två enheter!

Detta är biljetten för dig som vill ha extra allt. Du får inträde till mässan och banketten, men även dryckespaketet på banketten. I dryckespaketet ingår två alkoholhaltiga drycker.

Pris: 895kr

I biljettpriset ingår medlemskap till Psykologstudent Sverige!

Genom att köpa biljett godkänner du att medlemskapet ingår i biljetten och att du får tillhörande information till den mail du angivit. Medlemskapet löper över 1 år och gäller till slutdatum för nästa biljettförsäljningsperiod. Det finns inga krav på medlemmarna och innebär inga andra kostnader eller avgifter men är en förutsättning för att PS-kongresserna ska bli billigare och hållbara i längden.

Önskar du att inte fortsätta vara medlem i Psykologstudent Sverige kan du när du vill avsluta ditt medlemskap. Läs mer om medlemskapet på Psykologstudent Sveriges hemsidan nedan.

bottom of page